zaterdag 2 februari 2013

Leuke optredens

Afgelopen week eindelijk weer eens wat optredens gezien. Op maandag naar de Kennemer Jazzfactor waar Joyce Stevens en Mijne Heeren in de 3e voorronde stonden. Er waren totaal 7 artiesten en je kan wel zeggen dat Joyce met Mijne Heeren er met kop en schouders bovenuit stak. Het juryrapport; Mijne Heeren Een groep die eigenlijk al te groot is voor dit podium. Die hoort op de grote festivals, in de grote zalen thuis. Schitterende arrangementen, prachtig gespeeld en vooral de performance van Joyce Stevens is fenomenaal. Zij draagt de band en dat maak je zelden mee met zangeressen. Caro, eat your heart out!  
Dat zegt toch wel genoeg ;) Uit de andere voorrondes kwamen nog 3 halve finalisten (uit de 3e voorronde 4). Halve finale en finale zijn op 14 april, dus nog even spannend !
Daarna op donderdagmiddag weer een speciale voorstelling; een optreden van Lilian Vieira met Kees Gelderblom en Marco Santos in de bibliotheek van Den Haag tijdens Gedichtendag 2013. Meer dan 3 kwartier heeft Lilian gezongen en het was erg leuk ! Het was ook gewoon hartstikke druk, terwijl het best een raar tijdstip was (vanaf 12.30 uur). Afgelopen vrijdag zouden we ook nog naar Big Black & Beautiful gaan, maar omdat Lucretia een fietsongelukje gehad heeft (?!?) wordt deze voorstelling verzet naar een latere datum. De eerstvolgende is nu Geheim van Leoni Jansen. Erg benieuwd naar !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten