zaterdag 28 april 2012

Dagje keukenhof, nachtje Wassenaar, dagje Leiden

Een tijd terug had ik via vakantieveilingen een overnachting 'gewonnen' in een van de Fletcher hotels. Nadeel van zulke veilingen is dat je vaak maar 12 of 5 dagen van tevoren mag reserveren. Nu kwam ik er pas achter dat je via Airmiles ook een kaartje voor de Keukenhof kan kopen. Daar was ik schijnbaar ooit eens geweest toen ik heel klein was, maar dat stond me niet meer bij ;) Mijn moeder vond het ook leuk om weer eens naar de Keukenhof te gaan, dus die had ook een kaartje via Airmiles gescoord. Nu dat hotel nog...
Uiteindelijk gekozen voor het Fletcher hotel in Wassenaar, want daar hadden ze van maandag op dinsdag zowaar nog een kamer vrij ;) Op maandag leek ons sowieso een goede dag voor de Keukenhof, want wij dachten dat het dan niet zo druk zou zijn. Het bleek toch iets drukker dan gedacht, maar het was een gezellige drukte. De bloemen stonden mooi in bloei, dus we hebben aardig wat foto's geschoten. In een van de Paviljoenen was een expositie van orchideeën. Ook heel mooi om te zien.

Vanuit de molen op de Keukenhof had je ook nog een mooi uitzicht over de bollenvelden vlakbij. Dat was ook heel gaaf om te zien. Jammer genoeg waren niet alle velden nog voorzien van bloemen. In een van de restaurants hebben we vervolgens lekker gegeten en hebben nog een hele middag kunnen rondwandelen. Rond half 4 hadden we alles gezien en zijn we richting het hotel gegaan. Het was nog niet zo druk op te weg, dus we besloten ook nog het winkelgebied van Wassenaar op te zoeken. Echter op de maandag was het wel heel rustig en niet alles was open. Dus we zijn redelijk snel weer weggegaan om het hotel op te zoeken. Het hotel lag in een mooie rustige omgeving en zag er erg leuk uit. De kamers waren ook prima in orde, al miste we bij een 4* hotel wel de standaard minibar, waterkoker en de föhn ! Ook was het bij het raam vrij koud (tocht) maar gelukkig konden we zelf de verwarming stellen. De ontzettend aardige medewerkers van het hotel en het heerlijke ontbijt in de ochtend maakte een hoop goed ;)
De dag erna zijn we naar Leiden gegaan. Even lekker shoppen in de binnenstad ! De score; 3 broeken, 6 t-shirts en 7 paar sokken. Niet slecht. Bij La Place genoten van een lekkere taart en een kop thee om weer warm te worden (het was koud en nat !). In de middag weer terug naar huis, moe maar voldaan. Een paar heerlijke dagen er even tussenuit geweest !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten