zaterdag 6 augustus 2011

Goede actie voor Pink Ribbon!


From Utrecht with Love’ is de naam van het tweekoppige ultraloopteam, bestaande uit Jacomina en Chantal. Zij gaan een lang gekoesterde droom waar maken: Zij gaan deelnemen aan de Transalpinerun 2011, één van de zwaarste hardloopwedstrijden ter wereld. Gedurende acht etappes van deze race leggen de deelnemers een afstand van meer dan 300 kilometer af van Duitsland naar Oostenrijk, Zwitserland en Italië over het dak van de Alpen, met een hoogteverschil van 15.500 meters.

Naast deelname aan de Transalpinrun heeft From Utrecht with Love nóg een droom: Een wereld waarin borstkanker niet langer een dodelijke ziekte is. Ieder jaar krijgen in Nederland zo’n 13.000 vrouwen en 100 mannen te horen dat ze borstkanker hebben. Velen maken het van dichtbij mee. Borstkanker kan ons dus allemaal raken! From Utrecht with Love steunt daarom stichting Pink Ribbon, een fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker en alles in het werk stelt om het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen.

Daarom kan je behalve From Utrecht With Love sponsoren, ook meebieden op een veiling met items van bekende Nederlanders. Check hier de veilingsite en doe ook een bod op items van o.a. Leoni Jansen, Karin Bloemen, Izaline Calister, Joyce Stevens, Zuco 103, Richard Groenendijk, Ruben Hein en een mooi Canvasdoek waar Ilse de Lange op staat ! Steun Pink Ribbon en From Utrecht With Love in de strijd tegen borstkanker.

Meer info is te vinden op de site van From Utrecht with love en de blogsite van From Utrecht with love met daarop het laatste nieuws.

1 opmerking: