zondag 24 juli 2016

Elektro vervangen

Omdat ik in delen van mijn huis nog 0 geaarde stopcontacten had (boven, woonkamer), heb ik eindelijk 1,5 week terug eindelijk wat elektro laten vervangen. Twee offertes opgevraagd bij bedrijven hier uit de buurt en met Flash Elektro de afspraak gemaakt om donderdag 14 juli een poging te wagen. Het blijft natuurlijk altijd spannend met een oud huis of het ook wel gaat lukken. om 7.20 uur stonden ze goede moed voor de deur. Eerst moesten ze uitzoeken hoe de draden liepen. Dat was beneden vrij snel ontdekt, alleen in de woonkamer was mijn plafond netjes dicht gestuct. Voorzichtig een gaatje gemaakt en gekeken waar de doos zat. Die zat natuurlijk net een paar cm verder dan de lamp hing (beetje jammer) maar heel netjes werd er een vierkant stukje uit mijn plafond gehaald en uiteindelijk konden ze bij de draden. Daarna konden de nieuwe draden getrokken worden. Het ging allemaal vrij rap en na een korte pauze konden ze aan de boven verdieping beginnen. Daar hadden we een beetje mazzel want in de gang zat al een aarde draad. Dus in de gang en de slaapkamer was ook die draad vrij snel doorgetrokken. Al met al verliep het voorspoedig en om 11.50 uur waren ze alweer vertrokken naar de volgende klus. En ik ben gelukkig met 3 nieuw geaarde stopcontacten beneden en 3 nieuwe boven! Volgende klus... huis weer nieuw in de verf zetten... wordt vervolgd...

2 opmerkingen:

 1. Hoe kunt u een Verstopte Riool verhelpen?

  Een verstopte riool is nooit prettig, zeker niet met de rioolstank die het veroorzaakt in uw woning. Door het gebruik van een afvoer ontstopper, ontstoppingsmiddelen of soda in uw afvoer of riool te gieten kunt u dit vaak verhelpen.
  Wees wel voorzichtig, want diverse producten kunnen de afvoer of riool ernstig aantasten. Wij raden u aan om uw verstopte afvoer of riolering uitsluitend te laten ontstoppen door een vakkundig ontstoppingsbedrijf, wij zijn dag en nacht 24/t bereikbaar op 0032-380-83905. U kunt ook ons contactformulier invullen.
  bezeok:http://loodgieterbrasschaat.be/rioolproblemen-brasschaat/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bedrijf, vriendelijke mensen uitstekende service.

  loodgieteross.nl

  BeantwoordenVerwijderen